Elimină imperfecțiunile pielii
Control Line - Dr. Spiller

Propolis și extract de cimbrișor - reunite în Linia Control Dr Spiller. Ce au ele în comun? Elimină imperfecțiunile pielii.

Aparent două substanțe active diferite, dar cu acțiuni “terapeutice” aproape similare și anume: dezinfectant, antiinflamator, bacteriostatic, cicatrizant, cu proprietăți de hidratare și calmare a tenurilor inflamate, congestionate, sunt utilizate în creme pentru tipuri de ten diferite, aflate la cele două extreme, și anume: ten gras predispus la acnee și ten uscat, sensibil, predispus la iritații.

 

 

De ce sunt reunite într-o linie cosmetică ce poartă denumirea de Control Line? Ei bine, pentru că hidratează și refac țesuturile. Propolisul asigură elementele necesare pentru echilibrarea tenurilor grase, predisuse la acnee. Conține ceară, uleiuri esențiale, polen, microelemente (cupru, mangan, cobalt, siliciu, stronțiu, calciu, etc.). Are acțiune cicatrizantă, bacteriostatică, antiinflamatoare, stimulează sinteza de colagen și elastină, reface țesuturile afectate de răni.

 

Cremă de zi Propolis pentru ten gras predispus la coșuri și acnee
Este o cremă hidratantă, ideală pentru tenul gras cu probleme. Are proprietăți bacteriostatice, antiseptice, antifungice și calmante.
Cremă de noapte Propolis pentru ten gras predispus la coșuri și acnee
Este destinată tenului gras cu probleme. Echilibrează secreția de sebum, calmează pielea.

Tratament Profesional cu Propolis

Volumul mare de substanțe active, incluzând fiole și măști specifice tenului gras - cu un scurt masaj de relaxare - calmează, clarifică, împrospătează tenul.

Cremă antirid de noapte cu vitamina E
Este destinată pielii mature. Cantitatea de lipide, substanțe hidratante și extractul de cimbrișor asigură o bună oxigenare a pielii, echilibrând tenul. Asigură prospețime și fermitate.
Mască cremă cu cimbru și vitamina E pentru ten uscat și sensibil
Extractul de cimbru și de alge Aosa regenerază și reînnoiește celulele.

Tratament Profesional cu Cimbru

Tenul matur uscat, iritat presărat cu coșuri (datorită dezechilibrelor hormonale) și riduri, devine echilibrat, capătă o culoare sănătoasă și proaspătă. Extractul de Cimbrișor (Thymovit) tratează imperfecțiunile și regenerează. Tratează dezechilibrele hormonale ale tenului matur datorită efectului antibacterial și dezinfectant. Hidratează profund pielea și vindecă iritațiile.