Cu ajutorul acestui aparat puteți executa operațiuni de întreținere a tenului. Vapozonul este ușor de folosit datorită piciorului mobil care vă permite să-l deplasați cu ușurință în salonul Dvs. Înălțimea se poate regla cu ajutorul brațului flexibil.  Se încălzește rapid, este ușor de curățat, rezistent și durabil, prevăzut cu rezervor de apă. La simpla apăsare a unui buton special generează ozon. Aburul poate fi îmbogățit cu extracte de plante și uleiuri esențiale.  Uleiurile aromatice se pun în filtrul de culoarea albastră de la capătul brațului.

Datorită acțiunii aburului fierbinte stratul superior al pielii se relaxează, porii înfundați se deschid și astfel putem îndepărta ușor coșurile. Se accentuează transpirația, vasele sangvine se dilată, crește microcirculația locală, iar substanțele metabolice acumulate se elimină. Stimularea circulației duce la îmbunătățirea tonusului pielii. Contracția și dilatarea porilor menține în formă fibrele țesutului conjunctiv, elastifică pielea. Îmbunătățește drenajul limfatic și implicit eliminarea toxinelor din țesutul conjunctiv. Mușchii feței se relaxează, pielea feței devine catifelată.  Hidratează și îmbunătățește metabolismul celular care are rol în regenerarea pielii.

Tenul gras în cele mai multe cazuri are un aspect strălucitor din cauza secreției excesive de sebum. Aburul stimulează funcționarea glandelor sebacee, elimină complet sebumul de pe piele și deschide porii, facilitând extracția punctelor negre și eliminarea impurităților, totodată pregătind pielea pentru absorbția ulterioară a ingredientelor din creme. Pielea capătă un aspect mat.

Efectele aburului:

  • relaxarea tenului
  • deschiderea porilor
  • intensificarea microcirculației locale și prin aceasta accelerarea metabolismului
  • îmbunătățirea oxigenării celulelor
  • eliminarea substanțelor reziduale prin piele
  • relaxarea mușchilor faciali