Activezi în industria înfrumusețării? Profesionalismul tău merită răsplătit.

 

Cu lansarea Programului de Parteneriat, noi, SisiCosmetice, te recompensăm pentru loialitatea ta prin beneficii suplimentare. Ne angajăm să fim alături de tine, să îți împărtășim expertiza noastră teoretică și practică. Succesul tău profesional este o bucurie și pentru noi.

 

Înscrie-te în program și profită la maxim de reduceri și numeroase alte avantaje! 

 

Ce oferim partenerilor?

  • comisioane atractive
  • oferte speciale
  • cataloage și ghiduri tehnice
  • liste de preț
  • consultanță dedicată
  • mostre

 

Cine poate deveni partener?

Pasionații de arta înfrumusețării care își pun în aplicare abilitățile și cunoștințele în domeniu, toți cei care au finalizat cu succes cursuri acreditate în industria frumuseții.

Cine mai precis? Artiști ai îngrijirii personale, care își dedică timpul și talentul pentru practicarea meseriei: absolvenți ai cursurilor și deținători de atestate în domenii precum cosmetică, machiaj, coafor, manichiură-pedichiură, extensii și laminare gene și sprâncene etc.

 

Acte necesare

  • copie după Diploma de Calificare Profesională
  • copie după Certificatul de Înregistrare (CUI)

 

Cum te poți înscrie?

După procesarea datelor vei fi contactat de către noi în vederea activării contului de profesionist.

 

Avantajele Clienților Parteneri:

 

Vezi avantajele aici:
https://www.sisicosmetice.ro/program-de-parteneriat-sisicosmetice

 

Fiecare comandă îți aduce mai mult decât produsele dorite. Fiecare achiziție este un pas înainte către economii substanțiale, beneficii exclusive și avantaje personalizate, în timp ce urci pe scara succesului cumpărăturilor online.

 

Profită la maxim ca partener și bucură-te de reduceri substanțiale de până la -25% la achizițiile tale.

 

De la Începător la Maestru - Cum progresezi prin diversele nivele ale programului?

 

- Pas cu pas, spre excelență -

 

Fiecare achiziție contează în drumul tău către nivele superioare. Cu fiecare comandă finalizată te apropii de privilegiile celor mai înalte nivele. Cu cât plasezi comenzi mai valoroase, cu atât obții mai multe beneficii și avantaje exclusive. Cu cât rămâi activ, cu atât vei continua să te bucuri de beneficiile corespunzătoare nivelului tău. La nivelul Diamant, te așteaptă discounturi de până la -25%.

 

Cum să rămâi în topul jocului?

 

În momentul în care te alături ca client partener, ești salutat cu încredere și recompensat cu prestigiosul statut de Platinum. Urmează o perioadă de 30 de zile, timp în care vei avea privilegiul de a explora toate beneficiile ce decurg din acest statut.

 

După primele 30 de zile se efectuează primul control în cadrul căreia ți se va aloca nivelul de start, în funcție de valoarea comenzilor efectuate în această perioadă. Numărătoarea zilelor va reîncepe de la zero, iar următoarele controale, începând de la acest punct, vor avea loc la intervale de 50 de zile. Plasează cel puțin o comandă la fiecare 50 de zile și vei continua să te bucuri de beneficiile nivelului tău actual. Însă, dacă ratezi această oportunitate, vei regresa cu un nivel și vei intra într-un nou interval de 50 de zile pentru a recupera. Dar nu-ți face griji, nu vei pierde niciodată complet statutul de partener. Chiar dacă rămâi inactiv pentru o perioada mai lungă, vei regresa doar la nivelul Silver.

 

Gândește strategic, economisește înțelept și construiește o carieră de succes alături de noi!