O piele frumoasă, sănătoasă are nevoie de îngrijire zilnică. Pielea este un organ uimitor căruia trebuie să îi acordăm importanța cuvenită. Prin intermediul pielii intrăm în contact cu mediul înconjurător, dar și cu alți oameni. Pielea transmite mesaje, atât despre starea de sănătate a întregului organism cât și despre starea noastră emoțională. Culoarea și aspectul ei variază în funcție de vârstă și alte caracteristici specifice fiecărui individ.

 

 

V-ați întrebat vreodată de ce pielea copiilor este rozalie și proaspătă?

 

Pielea la orice vârstă produce celule noi, care ajung în final la suprafață și mor, fiind eliminate. La copii acest lucru se întâmplă la 2-3 săptămâni, ceea ce le conferă aceea piele strălucitoare și proaspătă. Odată cu înaintarea în vârstă procesul de descuamare devine tot mai lent, tot mai multe celule moarte rămân la suprafața pielii și aceasta capătă o culoare ternă și devine deshidratată. De aceea este nevoie să o îngrijim zilnic.

 

Există câteva reguli de aur care ar trebui respectate pentru a avea o piele catifelată, proaspătă și sănătoasă. Cea mai importantă dintre acestea ar fi hidratarea zilnică cu ajutorul cremelor de masaj.

 

Linia SO FINE de la Solanie, creată pentru a întreține și reface frumusețea și fermitatea pielii constituie alegerea perfectă pentru îngrijirea zilnică, acasă sau la salon, a pielii de orice vârstă.Crema de masaj antirid cu botox So Fine

Crema are ca și ingredient principal argilerina, o variantă naturală a botoxului, care este extrasă din plante, cum ar fi de exemplu floarea de Iris. Acțiunea sa este de a împiedica contracturile musculare și implicit formarea ridurilor. Uleiul din germeni de grâu hrănește pielea ajutând la conservarea tinereții tenului. Crema are efect antiîmbătrânire, regenerare celulară, nutriție și este ideală pentru tenurile mature. În salon putem să o folosim atât pentru masaj corporal cât și pentru masaj facial. Acasă o utilizăm ca și o cremă corporală de întreținere zilnică și o aplicăm în general după duș sau baie.

 

Crema de masaj fermizantă cu colagen So Fine

Colagenul este ingredientul principal al cremei de masaj iar efectul acesteia va fi de a fermiza pielea, de a-i oferi un aspect mătăsos și neted. Extractul de castan din compoziția sa intensifică microcirculația sangvină și cu ajutorul masajului va avea efect detoxifiant, pe când untul de shea, uleiul de portocal, uleiul de măsline, vor avea efecte emoliente. Crema poate fi utilizată ca și cremă de masaj corporal în saloane sau ca și cremă de întreținere zilnică acasă.

 

Crema de masaj anticelulitică So Fine

Este o cremă modelatoare cu L-carnitină care reduce depunerile de grăsime acumulate pe zonele cu probleme: abdomen, șolduri, fese, coapse, etc. și poate atenua celulita, respectiv vergeturile. Stimulează metabolismul celular, intensifică microcirculația, astfel are loc și o detoxifiere. În zona aplicată poate apărea senzația de căldură sau de iritație(înroșire) timp de 1-2 ore. Se poate utiliza în salon sau acasă, sub formă de cură sau aplicată doar din când în când pentru a menține efectul obținut.

 

Crema hidratantă pentru mâini și picioare So Fine

Uneori pielea mâinilor și a picioarelor prezintă uscăciune excesivă, datorată fie moștenirii genetice (ten foarte uscat) fie lipsei de lichide, de vitamine și minerale sau a nutrienților, sau pur și simplu datorită îngrijirii cosmetice neadecvate. Crema hidratantă pentru mâini și picioare, datorită compoziției sale, bogată în uleiuri, unt de shea, proteine de migdale, redă pielii elasticitatea și hidratarea. Calmează pielea și reduce iritațiile. În salon se utilizează pentru tratamente profesionale, când zonele tratate sunt acoperite cu un strat gros de cremă, apoi fiind împachetate în parafină sau folie cosmetică, mănuși, timp de 15-20 de minute. Acasă se utilizeză zilnic pentru a întreține pielea mâinilor și a picioarelor în stare perfectă.

 

Cremă nutritivă pentru mâini cu floare de cires So fine

Crema cu floare de cires este salvatorul mâinilor crăpate, deshidratate, în special de la utilizarea detergenților sau a substanțelor dezinfectante. Crema prezintă o textură lejeră, de aceea permite imediat după aplicare reluarea activităților, deoarece nu lasă o senzație grasă, lipicioasă. Parfumul florilor de cires vă va însoți pe tot parcursul zilei. În salon o putem aplica pentru masajul mâinilor ca etapă de relexare într-un tratament cosmetic, după aplicarea măștii de final. Acasă o utilizăm ori de câte ori este nevoie.

 

Cremă nutritivă pentru măini cu migdale So Fine

Datorită uleiurilor din compoziția sa și în special al uleiului de migdale, crema hrănește și hidratează pielea. Extractul de mușețel din compoziția sa calmează iritațiile. Are o textură ușoară, se absoarbe rapid și nu lasă pielea lipicioasă. În salon o putem utiliza pentru a efectua un masaj de relaxare, în finalul tratamentului cosmetic până acționează masca de final, iar acasă ori de câte ori simțim nevoia.

 

Cremă de protecție solară pentru față și corp So Fine

Este o cremă cu textură ușoară, care se absoarbe rapid și nu lasă senzație lipicioasă. Protejează împotriva arsurilor solare, se utilizează atât pe față cât și pe corp și este recomandată în toate anotimpurile, în special pentru a proteja tenul după tratamente cosmetice care lezează filmul hidrolipidic de protecție al pielii cum ar fi peelingurile chimice, microdermabraziunea etc. Se aplică abundent și uniform pe piele cu 15-20 de minute înainte de expunerea la soare. Pentru menținerea protecției se repetă procedeul din 2 în 2 ore.

 

Masca Peel Of cu Rodie So Fine

Este recomandată tenurilor grase și mixte, de vârstă medie și matură. Datorită formei sale lichide speciale, pătrunde ușor în pori printre celulele cornoase, astfel încât după uscare are efect puternic de curățare. Datorită extractului de rodie, are și efect antioxidant. Extractele de iasomie, floare de cactus, bergamot asigură și un efect regenerator. Se poate utiliza atât în salon cât și acasă ca mască de curățare. Se aplică pe tenul curat, perfect uscat, în strat subțire și se lasă să se usuce, după care se îndepărtează ca o peliculă.

 

Masca Peel Of cu Castravete So Fine

Este recomandată tenurilor grase și mixte, de vârstă medie și matură. Datorită formei sale lichide speciale, pătrunde ușor în pori printre celulele cornoase, astfel încât după uscare are efect puternic de curățare. Datorită extractului de castravete are efect puternic hidratant, conferind vitalitate pielii. Extractele de iasomie, floare de cactus, bergamot asigură și un efect regenerator. Se poate utiliza atât la salon cât și acasă ca mască de curățare. Se aplică pe tenul curat, perfect uscat, în strat subțire și se lasă să se usuce, după care se îndepărtează ca o peliculă.

 

Produsele cosmetice ale Liniei So Fine, Solanie sunt destinate atât tratamentelor de specialitate din salon cât și îngrijirii de acasă și se referă atât la îngrijirea corporală cât și la cea facială.