Uneori în tratamentele cosmetice convenționale simțim nevoia de puțină magie, care să însoțească senzația de relaxare indusă în mod natural de masajul facial. Noile fiole Dr. Spiller fiind inspirate de locurile magnifice ale terrei, pe lângă efectul instant de îmbunătățire a aspectului pielii, reușesc să transmită emoția creată de peisaje de vis, de sunetele naturii, de mângâierile blânde ale vântului de primăvară, de atingerile revigorante ale unei ploi de vară, sau de senzația de răcoare indusă de un lac înghețat.

Fiolele conțin substanțe active care reprezintă în general extracte de plante medicinale pe care le regăsim în munții Alpi și nu numai și care sunt imersate într-o bază hidratantă care conține acid hialuronic cu molecule de diferite dimensiuni și un sistem de transport special bazat pe peptide, astfel încât substanța activă să ajungă în țesuturile profunde ale pielii.

Fiolele au denumiri sugestive care fac mai ușoară alegerea lor în funcție de necesitățile pielii și de “diagnosticul” pus în urma analizei tenului.

 

Pot fi aplicate printr-un simplu masaj, sau cu orice tip de aparatură cosmetică (ultrasunet, radiofrecvență, galvanoderm) încorporate în creme sau măști. Se aplică pe tenul curat demachiat, tonifiat. În cadrul tratamentelor cosmetice pentru o mai bună eficiență se poate efectua înainte de aplicare un peelig sau un gomaj.

În cazul utilizării pentru acasă este bine de știut că fiola își păstrează proprietățile timp de 48 de ore (2 zile) de la deschidere. Se recomandă utilizarea sub formă de cură 10-14 zile. Se aplică pe tenul curat și se masează până la absorbția completă după care se aplică crema de zi sau de noapte depinde în ce moment al zilei este aplicată.


Fiola Ten Radiant - Shooting Star – 2 ml – Dr Spiller

Reprezintă cea mai bună alegere pentru tenurile care și-au pierdut strălucirea naturală din diferite motive: oboseală, boală, etc.
Această fiolă oferă pielii o strălucire delicată, sănătoasă și rafinează tenul. Când contururile feței sunt înconjurate de o strălucire naturală, fața este perfect evidențiată. Petele dispar parcă prin magie tenul pare uniform și clar.
Extractul de Piatra Lunii, o combinație de silicat de sodiu, potasiu și aluminiu, de hibiscus alb și baobab, crează o tensiune exterioară a țesuturilor, relaxându-le totodată din interior, energizând celulele și oferind la propriu luminozitate și strălucire tenului.
Inspirată de milioanele de stele căzătoare care luminează cerul, Fiola Radiantă redă strălucirea radiantă tenului, pentru o apariție magnifică.


Fiola Turbo Lift - Beauty of Nature – 2 ml – Dr Spiller

O utilizăm atunci când dorim o apariție perfectă, în cazul unor evenimente speciale (este o bază foarte bună pentru machiaj), după zile stresante la serviciu sau nopți nedormite, dar și în cazul în care dorim să combatem semnele de maturitate instalate prematur pe ten.
Extractul de plancton din compoziția sa crează un film satinat care fermizează instant pielea. Extractul de liliac de vară, celulele stem de merișor și floarea reginei reumplu “rezervoarele”pielii astfel încât o singură aplicare este suficientă pentru un efect de lifting foarte rapid.
Inspirată din spațiul magnific al munților Alpi, de crestele munților acoperiți de zăpadă și claritatea lacurilor de “cristal”, fiola Turbo Lift asigură tenului un aspect perfect în orice moment.


Fiola Hidratantă - Rain Shower – 2 ml – Dr Spiller

Este alegerea perfectă pentru un ten uscat, congestionat, cu riduri fine sau ori de câte ori dorim să hidratăm și să reumplem țesuturile pielii, deorece cu un nivel de umiditate redus procesele celulare ale pielii încetinesc. Fără sprijin pielea nu este în măsură să creeze suficientă umiditate.
Este o combinație între extract de mere, biopolimer și acid hialuronic cu molecule de diferite dimensiuni.
Inspirată din natură poate fi comparată cu o ploaie tropicală care readuce natura la viață.


Fiola Energizantă - Power of Earth – 2 ml – Dr Spiller

Este destinată tenurilor obosite, lipsite de vigoare, la care procesele intercelulare nu funcționează așa cum ar trebui și datorită acestui fapt tenul își pierde elasicitatea și își fac apariția ridurile.
Combinația între extractul de soia, uleiul de castor și ATP (adenozin trifosfat) infuzează pielea cu energie, refăcând frumusețea naturală a tenului, revitalizându-l și împiedicând îmbătrânirea prematură a sa.
Inspirată din natură, putem spune că acționează precum razele solare care străpung stratul gros de nori, energizând Pământul.


Fiola Regenerantă – Moonlight – 2 ml – Dr Spiller

Este o fiolă specială care activează procesele de regenerare și revitalizare ale pielii.
Conține extract de cânepă, ATP( adenozin trifosfat) și acid hialuronic.
Fiola, reduce îmbătrânirea cronologică a pielii, detoxifică, deoarece intensifică METABOLISMUL NOCTURN, al pielii, îmbunătățește hidratarea, asigură regenerarea pielii în timpul nopții.
Inspirată din natură fiola intensifică procesele regeneratoare ale pielii pe timpul nopții, precum razele lunii, întrețin activitatea plantelor și animalelor nocturne.


Fiola Detoxifiantă - Free Like The Wind – 2 ml – Dr Spiller

Este destinată pentru a amplifica, a îmbunătăți procesele de detoxifiere ale pielii.
Toxinele sunt eliminate prin piele prin intermediul unor procese metabolice complexe și fac parte din pelicula hidrolipidică a pielii, dacă se acumulează prea multe toxine, pielea își pierde fermitatea și va avea un aspect palid, cenușiu.
Combinația între aminoacizi esențiali, extractul de ginseng, coada calului și acid hialuronic , optimizează procesele de detoxifiere naturală a pielii.
Inspirată din natură fiola reprezintă o” gură de aer proaspăt”, care eliberează pielea de toți factorii care o “îngreunează” .


Fiola de Întinerire - Frozen Lake – 2 ml – Dr Spiller

Este o fiolă de lifting, perfectă pentru a fi utilizată când semnele îmbătrânirii cronologice devin vizibile.
Factorii de mediu, stresul, diferențele de temperatură, umiditatea, stilul de viață agravează semnele îmbătrânirii cronologice.
Extractul de cicoare, de grifonia, peptidele restructurante și acidul hialuronic netezesc pielea chiar și în perioade de stres.
Inspirată din natură efectele fiolei pot fi comparate cu aerul pur și rece al iernii, cu suprafața de oglindă perfectă a unui lac înghețat.


Fiola cu Efect de Albire - Falling Snow – 2 ml – Dr Spiller

Este soluția perfectă pentru uniformizarea culorii tenului, care prezintă: melasmă, pete de senectute, pete post acneice,etc.
Un ten cu o culoare uniformă este unul din cele mai râvnite idealuri de frumusețe. Ridurile, porii dilatați, sunt deasemenea inestetisme pe care toată lumea dorește să le elimine sau măcar să le îmbunătățească aspectul.
Extractul de părăluțe, nucul vrăjitorului, în combinație cu peptide, aminoacizi și acid hialuronic rafinează textura pielii și uniformizează culoarea tenului.
Așa cum milioane și milioane de fulgi de zăpadă acoperă pământul dându-i o imagine imaculată, fiola Falling Snow, aduce tenul la nivelul perfecțiunii.


Fiola Calmantă – Rescue – 2 ml – Dr Spiller

Este ideală pentru tenurile sensibile. Tenul iritat, roșeața, senzația de arsură sunt supărătoare și pot avea cauze multiple. Fluctuații de temperatură, utilizarea unor cosmetice neadecvate, poluare, stres etc. Lanțul cauzator de iritații trebuie întrerupt, abia atunci iritația se poate estompa sau îndepărta.
Extractul de mușețel, de floare de lotus, de mușchi verde, complexul Biocalm, imersate într-o bază de acid hialuronic reușesc să calmeze tenul iritat, congestionat regenerând și hidratând pielea.
Inspirată din natură poate fi comparată cu pâlcurile de ceață care mângâie vegetația.


Spray Regenerant cu Acid Hialuronic - Cool Down – 100 ml – Dr Spiller

Este destinat tuturor tipurilor de piele, în special tenurilor sensibile. Calmează, răcorește, dând pielii un plus de umiditate. Reduce procesele inflamatorii din piele. Este ideal și după expunere la soare pentru rehidratarea pielii sau ori de câte ori simțim nevoia de a reîmprospăta pielea.


Fiola Reparatoare - Reset – 2 ml – Dr Spiller

Este ideală pentru a combate efectele nocive ale expunerii la soare, ale stresului cauzat de factorii externi de mediu(diferențe de temperatură, umiditate, etc), care pot deteriora inclusiv ADN -ul. Prin urmare pielea își pierde elasticitatea, fermitatea.
Celulele stem din iarba de tigru, extractul de șofran, de mazăre, vitamina B3, complexul Biocalm, acidul hialuronic care se regăsesc în fiola reparatoare, restabilesc funcționalitatea celulelor respectiv a ADN- ului, redând pielii un aspect tineresc.
Inspirată din natură fiola poate fi comparată cu un apus de soare după o zi toridă de vară, când natura renaște “prinzând “puteri.


Fiola Fermizantă - Timeless Woods – 2 ml – Dr Spiller

Este soluția perfectă pentru a reface conturul facial al pielii care și-a pierdut tonusul.
În timp, sinteza de colagen și elastină se diminuează, iar colagenaza și elastaza devin mai active astfel încât tenurile pierd substanța.
Fiola fermizantă este o combinație de vitamina B3, matrifirm,extract de salcâm japonez, paracres , fermenți marini, acid hialuronic și are proprietatea de a fermiza pielea și de a combate efectele îmbătrânirii cronologice.
Inspirată de aspectul semeț al arborilor de Secoia care străjuiesc pădurea, Fiola fermizantă, fortifică țesuturile, tensionează pielea, refăcând conturul feței.


Fiola Purificatoare – Balance – 2 ml – Dr Spiller

Este destinată tenurilor impure, cu predispoziție pentru acnee, tenurilor grase, cu aspect cenușiu.
Reduce iritația și secreția de sebum. Este un complex enzimatic, în combinație cu extracte de plante ca: salcie alpină, coada calului, scutelaria alpina imersată într-o bază de acid hialuronic.
Fiola este inspirată din puritatea naturii, din prospețimea vântului de primăvară care mângâie fiecare stâncă, fiecare rocă fie ea cât de mică.


Fiola Revigorantă - Wake Up Call – 2 ml – Dr Spiller

Este destinată pentru a pregăti tenul dimineața, pentru a face față stresului cotidian, fie că petreceți 8 ore în fața calculatorului sau în aerul poluat al orașului.
Ingredientele sale naturale imersate într-o bază de acid hialuronic, improspătează pielea dimineața, revigorand-o, împrospătând-o și oferindu-i tot ce are nevoie pentru a menține acestă prospețime pe tot parcursul zilei.
Inspirată de răsăritul soarelui care trezește natura la viață, fiola ajută la prevenirea deteriorării pielii și a semnelor vizibile de oboseală.

 

Plan de tratament

Tratament facial de Întinerire – Frozen Lake - Dr. Spiller

  Descarca 

 

Plan de tratament

Tratament cosmetic revitalizant – Ten Radiant - Dr. Spiller

  Descarca