Pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă și delicată, de aceea necesită o îngrijire specială. Este zona care se ridează cel mai repede pentru că aici pielea este mai subțire, nu conține glande de sebum, deci conținutul de grăsime este foarte scăzut. Ca urmare ridurile pot apărea și la o vârstă mai tânără. Printre cauzele apariției ridurilor și cearcănelor enumerăm: somnul insuficient, deshidratarea, stresul, circulația sanguină lentă din zona ochilor, efectele nocive ale mediului înconjurător (poluarea aerului, vremea răcoroasă de iarnă, razele solare nocive pe timpul verii).

 

 

Cum să alegem crema potrivită pentru zona ochilor?
Alegerea cremei potrivite pentru îngrijirea zonei ochilor poate avea efecte spectaculoase. Cremele antirid pentru ochi sunt special concepute pentru această zonă sensibilă și conțin molecule mai mici decât o cremă pentru față. Acest fapt este esențial deoarece porii din zona ochilor sunt și ele mai mici și pot absorbi doar substanțele active ce se găsesc în formă mai fină.
Un produs cosmetic profesional pe bază de substanțe naturale este alegerea perfectă pentru tratarea pielii sensibile din zona ochilor. Substanțe active ca extractul de mătase, ATP-ul, extract de magnolie, acid hialuronic, celule stem din struguri, celule stem din ulei de argan, caviar, coenzima Q10, vitaminele, extract de aloe vera și ginkgo biloba reduc vizibil ridurile și atenuează cearcănele. Aceste substanțe trebuie folosite în mod regulat pentru un efect de lungă durată.

De la ce vârstă începem să folosim creme antirid?
Utilizarea cremelor, serurilor, gelurilor pentru ochi se recomandă încă de la vârsta de 20 de ani pentru prevenirea apariției cearcănelor și pentru menținerea fermității pielii. Cosmeticele anti aging se aplică sub zona ochilor și pe pleoape până la gene, de 2 ori pe zi, și se masează cu mișcări circulare repetate. Prin aceste mișcări se îmbunătățește și microcirculația din zona ochilor.

Plan de tratament

Tratament Special pentru Ochi

  Descarca