Pe măsură ce apar din ce în ce mai multe produse cosmetice și formule noi pe piață, sigur te-ai întrebat: oare care este diferența între ser și fiolă?

Substanțele active din seruri în cele mai multe cazuri tratează anumite probleme ale pielii și au o consistență mai vâscoasă. Ingredientele se adresează unui scop precis: inflamațiile cauzate de acnee, epidermă deteriorată, semne ale îmbătrânirii, depigmentare etc., în plus fiecare ne oferă o hidratare extra înainte de aplicarea cremei de față. Majoritatea serurilor conțin minerale și antioxidanți pentru hrănirea și revigorarea pielii.

Fiola este o versiune mai concentrată a unui ser, cu o concentrație mai mare a unui ingredient activ, care țintește și ea probleme specifice ale pielii: riduri, pete, acnee, piele uscată. Fiolele au o textură ușoară și pot fi combinate cu creme sau măști.

SOLANIE a creat linia Skin Nectar cu o gamă largă de seruri pentru tratarea diferitelor probleme ale tenului: hidratant, anticuperoză, elastifiant, antioxidant, vitaminizant, antirid, rejuvenant, pentru albirea pielii, exfoliant.

DR. SPILLLER a lansat o nouă linie de fiole, fiecare având o formulă unică, în care mai multe substanțe active lucrează sinergic pentru a crea efecte maxime. Fiecare fiolă are o formulă unică, în care mai multe substanțe active lucrează sinergic pentru a crea efecte maxime. Fiolele au ca bază Acidul Hialuronic, al cărui rol este de a transporta substanțele active în straturile profunde ale pielii.

Serurile din gama Dr. Spiller sunt și ele extrem de eficiente, realizate din ingrediente benefice și hrănitoare pentru ten, special concepute pentru a profita la maxim de prețioasele virtuți ale ingredientelor active.

MCCM este unul dintre brandurile cu cea mai largă gamă de produse pentru mezoterapie, dovedite clinic, având la bază mulți ani de cercetări, testări și îmbunătățiri continue. Aceste fiole sunt sterile, deci pot fi folosite pentru mezoterapie pentru rezultate instante, fără efecte adverse. Produsele pot fi mixate între ele, oferind posibilitatea unui tratament personalizat în funcție de problemele pacientului, atât la nivel facial, cât și corporal.