Mezoterapia este unul din procedeele cosmetice care poate trata cu succes flasciditatea sau lipsa de fermitate a tenului.

Cocktailul MCCM realizat din Siliciu Organic 2ml, DMAE 2ml și Acid Hialuronic 1ml, aplicat prin mezoterapie are efect instant de lifting, care se păstrează timp îndelungat.

Dimetilaminaetanolul sau DMAE tensionează țesuturile non musculare datorită stimulării receptorilor din membrana fibroblastelor.

Siliciul organic este element structural al țesutului conjunctiv, formând o parte importantă a macromoleculei de colagen și elastină.

Acidul Hialuronic este un puternic hidratant, reușind să înmagazineze de 1000 de ori mai multă apă decât propria greutate.

Acțiunea sinergică a celor trei elemente are efect instant de lifting, neutralizează radicalii liberi, intărește sistemul imunitar propriu pielii și o regenerează.

Tenul își recapătă fermitatea, prospețimea și suplețea. Ridurile fine dispar iar aspectul celor mai adânci se îmbunătățește vizibil.

Îngrijire zilnică:

  • Opțional se folosește cantitatea de substanță rămasă din fiolele de siliciu și DMAE dimineața și seara pe tenul curat timp de 3-4 zile.
  • Crema de zi hidratantă cu colagen

Plan de tratament

Mezoterapie - Tratament de Lifting 

  Descarca