Când oamenii vorbesc despre „caviar pentru piele”, ei se referă adesea la produse de lux de îngrijire a pielii care conțin extract de caviar ca ingredient cheie. Extractul de caviar, derivat din ouă de pește, este bogat în vitamine ca A, D și B12, minerale ca fier și seleniu precum și acizi grași esențiali, despre care se știe că ajută la hrănirea și întinerirea pielii.

Calitățile cosmetice ale caviarului au fost folosite pentru prima dată de către o firmă austriacă de cosmetice, care a creat în 1887 prima mască cosmetică cu extract de caviar.

Iată la ce vă puteți aștepta de la produsele de îngrijire a pielii care conțin extract de caviar:

  1. Hidratare profundă: Extractul de caviar poate ajuta la reținerea umidității, făcând pielea să devină mai turgeșcentă si mai hidratată.
  2. Efect anti-îmbătrânire: Antioxidanții și acizii grași din caviar pot ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și ridurilor.
  3. Iluminare: Îmbunătățește tonusul și strălucirea pielii, oferind un aspect mai tineresc.
  4. Hrănire: Nutrienții bogați din caviar pot susține sănătatea generală și repararea pielii.

După cum am menționat anterior, extractul de caviar este folosit în unele produse de îngrijire a pielii de ultimă generație, astfel brandul Solanie a pus pe piața produselor cosmetice profesionale o linie dedicată exclusiv caviarului.

Produsele din Linia Caviar măresc capacitatea pielii de a reține apa, accelerează metabolismul celular, astfel ridurile fine dispar, pielea este regenerată, revigorată, devine netedă și este încetinit procesul de îmbătrânire.

Utilizarea timp îndelungat a produselor cosmetice cu extract de caviar are un efect asemănător liftingului facial.

Protocolul acestui tip de tratament conține mai multe etape:

Plan de tratament

Tratament cu Caviar - Solanie

  Descarca