Una din cauzele îmbătrânirii premature a tenului o reprezintă acțiunea nocivă a radicalilor liberi.

Radicalii liberi sunt, în general, proveniți din mediul înconjurător sub forma insecticidelor, metalelor grele, aerului poluat, substanțe toxice provenite din descompunerea medicamentelor (analgezice, antibiotice, antiinflamatoare), alcool, țigări, droguri și nu în ultimul rând radiații UV.

Antioxidanții extrași din sâmburii de struguri Tokaj - prezenți în produsele din Linia Struguri-Hialuron Solanie - au rolul de a neutraliza radicalii liberi, de a reface bariera hidrolipidică de protecție a pielii, de a întări sistemul imunitar propriu pielii, de a stimula regenerarea celulară, prelungind tinerețea și aspectul sănătos al pielii.

Datorită ingredientelor alese cu grijă, ca vitamina C, A, E, coenzima Q10, polifenoli, oligoelemente, fier, zinc, seleniu, aceste produse favorizează întârzierea procesului de îmbătrânire prematură a pielii.

 

Complexul Tokaj Oleo Gel este un ingredient special, prezent în toate produsele Liniei Struguri-Hialuron, special bazat pe polifenoli și realizat din ulei din sâmburi de struguri Tokaj, ulei din germeni de grâu, ulei din sâmburi de caise. Datorită conținutului său bogat în polifenoli, neutralizează radicalii liberi nocivi pentru piele, încetinind astfel procesul de îmbătrânire al acesteia. Structura sa specială permite depozitarea unei cantități mari de uleiuri care, apoi, este eliberată progresiv în piele, asigurând integritatea și buna funcționare a barierei de protecție a acesteia. Efectul uleiurilor este completat de acidul hialuronic care hidratează în profunzime țesuturile pielii.

Crema de zi antirid Struguri-Hialuron are triplă acțiune datorită ingredientelor sale speciale, alese astfel, încât să se susțină sinergic: complex Tokaj Oleo Gel, ulei de argan, acid hialuronic. Hidratează, îmbunătățește bariera de protecție a pielii, neutralizează radicalii liberi.

Crema de noapte antirid Struguri-Hialuron este indicată tenurilor foarte uscate, având o textură mai grasă. Reduce adâncimea ridurilor, previne formarea altora, datorită ingredientelor speciale cum ar fi Tokaj Oleo Gel sau complexul Mg Relax.

Crema antirid pentru ochi Struguri-Hialuron completează îngrijirea zilnică, prevenind sau estompând ridurile fine din jurul ochilor datorită complexului Mg Relax, cu efect asemănător botoxului.

Gelul spumă de curățare Struguri-Hialuron combate efectele radicalilor liberi chiar de la procesul de curățare și demachiere al tenului. Antioxidanții din struguri sunt prezenți și în gelul de curățare.

Loțiunea tonică hidratantă Struguri-Hialuron protejează celulele de stresul oxidativ și hidratează pielea.

Crema exfoliantă Struguri-Hialuron completează procesul de curățare, îndepărtând celulele moarte și impuritățile.

Crema masaj intens hidratantă Struguri-Hialuron și complex TO completează perfect rutina de îngrijire a tenului matur.

Plan de tratament

Tratament cu antioxidanți Struguri – Hialuron 

  Descarca