Efectele binefăcătoare ale extractului de Aloe Vera sunt cunoscute de secole și utilizate atât în industria farmaceutică, cât și în industria cosmetică.

Datorită proprietăților sale calmante, antiinflamatoare și hidratante, extractul de Aloe Vera reprezintă o bază unică pentru cremele cosmetice destinate tenurilor sensibile, uscate, deshidratate.

 

Extract de Aloe Vera

 

Aminoacizii, mineralele și vitaminele din compoziția sa asigură regenerarea, repararea țesuturilor.

Extractul de Aloe Vera poate fi încorporat în creme sau poate fi utilizat sub formă de gel pentru prepararea unor măști speciale, precum și pentru hidratarea tenurilor grase, seboreice care nu suportă aplicarea de creme cosmetice.

Datorită proprietăților sale calmante, hidratante și antiinflamatoare, extractul de Aloe Vera este folosit și în produsele de demachiere, de curățare a tenului, fie sub formă de lapte demachiant, gel sau loțiune tonică. Chiar dacă prin demachiere rămâne puțin timp în contact cu pielea, reușește să își exercite proprietățile calmante pentru care este atât de cunoscută.

 

Cremă de zi hidratantă cu Aloe Vera - Solanie
Este indicată tenurilor uscate, deshidratate. Este o cremă ușoară, cu protecție solară fizică. Hidratează, catifelează, fermizează. Oferă protecție zilnică tenurilor lipsite de uleiuri naturale, cu tendință de uscare.
Lapte demachiant pentru ten sensibil - Solanie
Este indicat tuturor tipurilor de ten, dar în special tenurilor sensibile. Conținutul său bogat în Aloe Vera asigură calmarea și catifelarea pielii încă din etapa de demachiere.
Loțiune tonică hidratantă - Solanie
Este recomandată tuturor tipurilor de ten, dar are acțiune deosebită asupra tenurilor sensibile. Împrospătează, fermizează, calmează pielea și reface pH-ul după demachiere.
Balsam calmant cu aloe vera pentru fată și corp - Solanie
Răcorește pielea într-un mod plăcut, totodată calmează în mod intensiv pielea deshidratată după epilare și solar. Recomandat pentru toate tipurile de ten.
Balsam pentru buze cu Aloe Vera - Dr Spiller
Nutrifică și hidratează buzele uscate și crăpate. Oferă protecție UV.
Fiolă Anti Aging pentru ochi cu Aloe Vera și Colagen - Dr Spiller
Este destinată tratării zonei sensibile din jurul ochilor. Revitalizează, hidratează, fermizează, calmează și previne îmbătrânirea prematură a zonei sensibile din jurul ochilor.
Cremă hidratantă de zi cu Aloe Vera - Dr Spiller
Este indicată tuturor tipurilor de ten. Este o cremă ușoră, hidratează, netezește, tonifică pielea, dar oferă și protecție împotriva factorilor nocivi din mediu.
Cremă de noapte cu Aloe Vera - Dr Spiller
Este indicată tuturor tipurilor de ten. Hidratează, netezește pielea și asigură nutrienții de care are nevoie pentru a se reface pe timpul nopții.
Gel de curățare pentru ten sensibil cu Aloe Vera - Dr Spiller
Este indicat tuturor tipurilor de ten, în special celor sensibile, deoarece curăță profund dar delicat pielea și în același timp o calmează și o hidratează.
Lapte demachiant cu Aloe Vera - Dr Spiller
Este indicat tuturor tipurilor de ten, dar în special celor sensibile. Curăță eficient machiajul, conținutul ridicat de Aloe Vera calmează iritațiile și catifelează pielea.
Loțiune tonică cu Aloe Vera pentru ten sensibil - Dr Spiller
Este indicată în special tenului sensibil, deoarece calmează, tonifică, catifelează și protejează pielea împotriva radiațiilor UV, dar poate fi utilizată pentru toate tipurile de ten.
Gel Aloe Vera - Dr Spiller
Este indicat pentru toate tipurile de ten. Hidratează în profunzime pielea și netezește ridurile. Este antiinflamator, răcoritor, calmant, conferă fermitate. Poate fi mixat în creme și măști cosmetice. În cazul tenurilor grase și acneice poate fi utilizat în loc de crema de zi. Vara se poate utiliza înainte și după plajă sau în cazul alergiilor solare.