Revenim la subiectul trendurilor în machiaj …

2024 se anunță cu multe noutăți pentru frumusețe, cu multe actualizări noi și extensii ale tendințelor existente.

Haideți să aruncăm o privire la trendurile fierbinți din machiaj și să vedem care sunt cele mai bune opțiuni pentru acest an!

Smokey eyes reinterpretat

Smokey eyes revine în prim-plan, dar nu așa cum îl știai. Adio machiajului întunecat în tonuri de negru și gri! În schimb, îmbrățișează culorile călduroase precum maroul, bronzul și aurul pentru un aspect senzual și atrăgător.

Glam discret și pistrui

Frumusețea discretă și sofisticată continuă să domine prin obraji cu nuanțe roz și buze glossy subtile. Pe TikTok o nouă tendință capturează imaginația utilizatorilor: pistruii falși. De la câteva puncte jucăușe pe nas și obraji, până la o aplicare generoasă pe întreaga față, aceste detalii subtile aduc un aer inocent și juvenil aspectului.

 

Machiaj 3D

Machiajul 3D devine populară în timpul festivalurilor și al petrecerilor, fiind caracterizată de motive florale și de o abordare artistică captivantă, aducând un plus de farmec. Un look ieșit din tipare poate deveni accesoriul perfect pentru a atrage toate privirile și pentru a-ți schimba starea de spirit.

 

Machiaj minimalist

Proaspăt – natural – minimalist – sunt cuvinte cheie. Punem accent pe rutine minime de machiaj, cu accente strălucitoare. O piele proaspătă, strălucitoare cu subtilitate, un fard de pleoape discret în nuanțe de roz piersică sau nude aerat, armonizat cu buzele, într-o formă naturală, dezvăluie o frumusețe "curată". Această abordare simplificată a machiajului își propune să scoată în evidență frumusețea noastră unică și naturală, adăugând un plus de lux subtil, discret și sofisticat machiajului / adăugând un plus de eleganță subtilă machiajului.

 

Buze strălucitoare și hidratate

Buzele vor fi în centrul atenției cu rujuri hidratante și strălucitoare, ce oferă o explozie de culoare și un finisaj lucios. Alegeți texturi cremoase și bogate în ingrediente hidratante. Nuantele vibrante de roz, coral și piersică vor fi în trend, aducând un plus de prospețime și vitalitate machiajului.Creativitate: asimetrie – linie albă

Creativitatea revine în forță cu frunzulițe metalice, pene la colțurile exterioare ale ochilor sau prinse în păr, precum sclipici aplicate pe buze. Aplicarea asimetrică a fardului de pleoape aduce un aer proaspăt și neconvențional machiajului, la fel și luminarea ochilor artistic, într-un mod surprinzător de simplu: folosind unui creion alb pentru a trasa o linie pe linia inferioară a ochilor. Un aspect pozitiv este că nu trebuie să fii perfect în aplicare, look-urile nepretențioase au și ele un farmec aparte atunci când sunt purtate cu atitudinea adecvată.

 

Produse cremoase

Fardurile cremoase vor cuceri piața: sunt ușor de aplicat, nu pătează tenul, nu se acumulează în pliul pleoapei, un contur cremos poate adăuga încă un plus de corectare.

 

În concluzie, în 2024 celebrăm pielea naturală, proaspătă, menținând momentele de glamour delicate și subtile. Deasemenea machiajul grafic, metalic sau abstract, dar și cel monocromatic sunt în vogă. Vei avea mai multe opțiuni versatile la îndemână.

 

Adaptează-te noii ere în lumea machiajului 2024 și îmbrățișează schimbarea!