Primul simptom al deshidratării tenurilor mature îl reprezintă ridurile fine de suprafață, al căror aspect însă se poate remedia cu tratamente profesionale adecvate. MCCM prin Setul Proteohydra asigură o hidratare în profunzime, substanțe active care să stimuleze sinteza de colagen, obținându-se astfel un tratament antiaging performant. Elementele nutritive ajută rejuvenarea celulară, reducând adâncimea ridurilor, asigurând fermitate și elasticitate pielii.

Setul Proteohydra conține:

 

Set Proteohydra

 

Proteoglicanii sunt substanțe naturale produse de celule și sunt componenți ai matricei extracelulare și a membranelor celulare. Structura proteoglicanilor conține o moleculă centrală de care sunt atașate molecule de glicozaminoglicani (GAG). Cea mai importantă proprietate a proteoglicanilor este capacitatea de a reține apa în țesuturi. Proteoglicanii însă interacționează și cu alte componente ale matricei extracelulare (ECM), formând un gel împreună cu apa.

Matricea acționează ca un adeziv, deoarece ține împreună toate celulele și ajută astfel la protecția lor față de forțe exterioare sau față de substanțele chimice care ar putea să le dăuneze. Proteoglicanii se comportă ca un burete la nivelul matricei celulare, umplu spațiul și absorb apa. Reprezintă soluția perfectă pentru o piele uscată, deteriorată, îmbătrânită. Pe măsură ce acumulează apa în structura lor, oferă pielii hidratare, fermitate și asigură condițiile necesare formării fibrelor de colagen, întârziind astfel îmbătrânirea.

Acidul glicolic este un alfahidroxiacid, extras din trestia de zahăr sau ananas, mere etc., datorită moleculelor sale de dimensiuni mici este ușor absorbit de piele și poate fi utilizat de toate tipurile de ten. Efectul său exfoliant are următorele beneficii: îmbunătățește aspectul general al pielii, redă strălucirea naturală a tenului, estompează imperfecțiunile de suprafață, ameliorează petele pigmentare, reduce adâncimea ridurilor, stimulează sinteza de colagen, dând fermitate tenului.

Setul Proteohydra este astfel conceput, încât să ușureze alegerea tratamentului cosmetic în cazul unui ten matur deshidratat, precum și stabilirea numărului de ședințe. Perioada dintre două ședințe se stabilește în funcție de aspectul tenului.

 

Pașii tratamentului:

  1. Demachiere: Lapte demachiant - MCCM
  2. Tonizare: Loțiune tonică - MCCM
  3. Exfoliere: Fiolă Acid Glicolic - MCCM
  4. Hidratare, nutriție: Fiolă hidratantă Proteoglicani - MCCM
  5. Mască: Mască Anti-aging Proteohydra - MCCM
  6. Cremă de final: Cremă Proteohydra + Cremă cu protecție solară SPF 50 MCCM

Plan de tratament

Tratament AntiAging cu hidratare intensa Proteohydra

  Descarca