Vergeturile și celulita sunt principalele cauze inestetice pe care dorim să le combatem cu diferite forme de tratamente corporale, care includ atât masaje specifice cât și aparatură, dar și substanțe active destinate în mod special eliminării acestor inestetisme de natură cosmetică.

Radiofrecvența este una din metodele foarte eficiente în combaterea celulitei și a vergeturilor, pe de o parte fiindcă sub acțiunea temperaturilor înalte, dezvoltate în derm fibrele de colagen se scurtează dând fermitate pielii, pe de altă parte pentru că tot datorită acestui proces este intensificată sinteza de colagen, precum și drenajul limfatic atât de necesar în eliminarea celulitei.

Vergeturile, putem spune că sunt niște cicatrici în țesuturile profunde ale pielii, care la suprafața dermei apar ca niște linii alb sidefii sau roz violacee, a căror cauză este ruperea fibrelor de colagen și elastină, în urma creșterii bruște în greutate sau a creșterii bruște în înălțime în timpul pubertății, în general, dar pot apărea și datorită fragilizării pielii în urma consumului anumitor medicamente,etc.

Celulita este o acumulare de țesut adipos la nivel subcutanat și poate fi de mai multe tipuri (adipoasă, apoasă, fibroasă) și prezintă 4 grade de afectare a pielii:

  • Gradul 0 – Chiar și atunci când pielea este ciupită, nu există celulită vizibilă;
  • Gradul 1 – Când pielea este ciupită, poți vedea cu ochiul liber cum apare un efect de coajă de portocală. Cu toate acestea, atunci când stai jos sau întinsă, aceasta este invizibilă;
  • Gradul 2 – Celulita este vizibilă când stai, dar dispare atunci când te întinzi;
  • Gradul 3 – Celulita este vizibilă în permanență.

 

Cauzele apariției celulitei sunt multiple, începând de la predispoziția genetică, creșterea în greutate (acumularea de țesut adipos în exces), modificări hormonale, etc.

Utilizând radiofrecvența putem îmbunătăți atât aspectul vergeturilor cât și al celulitei în aceeași ședință, alegând cu grijă substanțele active astfel încât să “dizolvăm” și să drenăm grăsimea din adipocite, pe de o parte și să stimulăm sinteza de colagen pe de altă parte, redând pielii elasticitatea și hidratarea corespunzătoare.

Etapele tratamentului sunt:

Plan de tratament

Tratament corporal cu Radiofrecvență - MCCM

  Descarca 

Undele electromagnetice în piele se transformă în căldură producând următoarele efecte:

  • Îmbunătățirea activității celulare
  • Intensificarea sintezei de colagen și elastină
  • Fermizarea țesuturile
  • Intensificarea microcirculației și drenarea limfei
  • Intensificarea schimbului de materie intercelulară
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar al pielii
  • Reducerea proceselor inflamatorii la nivelul pielii

Pentru acasă este recomandată Crema anticelulitică Temple MCCM, de două ori pe săptămână. Aspectul general al pielii se îmbunătățește chiar de la prima ședință. Se recomandă 6-8 ședințe.