Pielea bărbaților este ușor diferită de cea a femeilor. Este cu aproximativ 25% mai groasă, prezintă mai multe glande sebacee și îmbătrânește mai greu.

Dacă la femei primele riduri fine de expresie apar la vârsta de 25-28 de ani, la bărbați apariția ridurilor se manifestă după vârsta de 35-37 de ani, dar acestea sunt mult mai proeminente, mai vizibile.

Dr. Spiller a creat o linie cosmetică specială destinată bărbaților sub denumirea de Manage Your Skin, care acoperă întreaga varietate de probleme inestetice legate de tenul masculin matur: sebum în exces, riduri, iritație.

Tenul bărbaților în general este gras, de aceea este necesar măcar o dată pe sezon să se efectueze un tratament cosmetic de curățare, cu sau fără extracție de comedoane.

Îngrijirea de acasă completează efectele tratamentului cosmetic și se efectuează în funcție de necesități:

  • dacă tenul este gras, se folosește Crema de zi matifiantă pentru bărbați
  • dacă tenul este sensibil și se irită ușor, se folosește Cooling Aloe Vera Gel
  • dacă tenul este deshidratat, se poate utiliza Gelului hidratant pentru bărbați
  • dacă tenul prezintă deja riduri de expresie, se folosește Age Repair Serum pentru bărbați

Îngrijirea zonei ochilor se realizează atât pentru a preveni apariția ridurilor, cât și pentru a îmbunătăți aspectul celor existente deja cu Serum Effective Eye Contur pentru bărbați.

Gelul exfoliant pentru bărbați față și corp și Masca Intensivă Revitalizantă pentru bărbați se aplică o dată pe săptămână.

Pentru îngrijirea zilnică se aplică produse Man Age Our Skin Dr. Spiller, în funcție de tipul de ten.

Plan de tratament

Tratament cosmetic special destinat pentru bărbați

  Descarca