Poți achiziționa cosmetice JimJams pentru curățarea și hidratarea perfectă a tenului la tine acasă.

 


 

Gel spumă de curățare cu aloe vera - JimJams - 150 ml 
Gel ușor spumant de curățare pentru fiecare tip de ten. Îndepărtează impuritățile și machiajul. Pantenolul din compoziția sa calmează, iar datorită extractului de aloe vera pielea va deveni hidratată și strălucitoare, împrospătată. 

Săpun negru JimJams CLEAN & MATT de 125 ml 
Recomandat pentru curățarea zilnică a tenului gras sau mixt. Datorită compoziției sale pe bază de ulei de cocos se asigură curățarea pielii, totodată menajarea lui. Datorită efectului său alcalin ajută la refacerea suprafeței pielii. Uleiul de lavandă cu efect antibacterian și ichtiolul, în sinergie, calmează pielea. Nu usucă, după folosire pielea rămâne hidratată și moale.

Plasture pentru curățarea porilor - JimJams 
Plasture de curățare pentru îndepărtarea comedoanelor (punctelor negre). 

Masca Peel Off cu Castraveți - 30 ml 
Îndepărtează celulele moarte. Este suficientă pentru 6 aplicări. 

Masca Peel Off cu rodie - 30 ml 
Îndepărtează celulele moarte. Este suficientă pentru 6 aplicări. 

 

 

Gel activ cu lipozomi, ALOE și HYALURON EXTRA - 30 ml
Este un gel ușor, fără ulei, care activizează imunitatea pielii, îmbunătățește proprietatea acesteia de a reține apa.
Pantenolul și Aloe vera îmbunătățește regenerarea pielii. Acidul hialuronic și mierea din lipozomi care ajung în straturile mai adânci, sporesc hidratarea acestora și retenția de apă, iar ceramida întărește stratul exterior de lipide prin coeziunea celulelor. Dacă se utilizează în mod regulat, pielea se hidratează, devine mai fermă și mai elastică.

Cremă de zi hidratantă cu aloe vera și vitamine - 50 ml 
Crema de zi hidratantă cu vitamina A, C, E în lipozomi. Datorită conținutului de aloe vera se menține hidratarea pielii, se umple ridurile mici, iar gingko biloba ajută la absorbția substanțelor active. Uleiul jojoba și untul shea protejează pielea împotriva deshidratării și împotriva formării ridurilor, conține filtru UV, astfel protejează pielea împotriva razelor UV. (Nu înlocuiește cremele de protecție solară).

Cremă de noapte cu aloe vera și Q10 - 50 ml 
Cu coenzima Q10 asigură energia necesară celulelor pielii, astfel asigură regenerarea nocturnă a țesuturilor și încetinește procesul de îmbătrânire. Uleiul de scualan și untul de shea asigură lipidele necesare, aloe vera hidratează și calmează pielea. Datorită vitaminelor din compoziția sa – A, E, F – protejează pielea împotriva efectelor nocive ale mediului.

Cremă gel antirid pentru zona ochilor cu aloe vera și acid hialuronic - 15 ml 
Este o cremă-gel care se absoarbe ușor, cu conținut de coenzima Q10, vitamina A, C și E, care umple ridurile din jurul ochilor și pielea devine mai fermă. Datorită plantelor medicinale din compoziția sa, cum ar fi iarba de silur, florile de soc și iarba tigrului, împiedică formarea cearcănelor din jurul ochilor, reduc șansele apariției edemelor de sub ochi. Aloe vera hidratează și bisabololul calmează zona sensibilă din jurul ochilor, acidul hialuronic intensifică hidratarea.