Exfolierea tenului se poate realiza în multe moduri. Există exfoliere chimică, mecanică și enzimatică. Acizii AHA, sau acizii alfa-hidroxizi, sunt compuși acizi care provin în mare parte din fructe, lapte și trestia de zahăr. Aceștia joacă rolul de exfolianți naturali, pătrunzând în epidermă și ajutând la îndepărtarea straturilor de celule moarte. Astfel, tenul se poate regenera mai ușor și poate produce noi celule, recăpătându-și aspectul plăcut și luminos.

 

Produsele de îngrijire care conțin acizi AHA pot avea efecte grozave asupra tenului. Mai precis, iată care sunt beneficiile acestora și cum influențează în mod vizibil aspectul și sănătatea pielii.

 

  • Curățare
    Acizii AHA asigură o curățare profundă a tenului care previne blocarea porilor, deoarece straturile de piele moartă sunt îndepărtate. Astfel, acești compuși sunt eficienți în a preveni apariția leziunilor acneice ușoare sau moderate.

  • Uniformizarea culorii
    Cu ajutorul acizilor AHA, tenul poate avea un aspect mult mai uniform din punct de vedere al culorii. Prin îndepărtarea straturilor de piele moartă, petele pigmentare sunt atenuate cu ușurință și nu mai sunt la fel de vizibile.

  • Asigurarea luminozității tenului
    Îndepărtând stratul de celule moarte aflat la suprafața pielii, tenul se subțiază, iar acest lucru îi îmbunătățește aspectul în mod considerabil. Astfel, el devine mult mai luminos, mai proaspăt și mai plin de strălucire.

  • Tonifiere
    Prin efectul lor exfoliant, de eliminare a stratului de celule moarte, tenul este curățat în mod eficient. Astfel, poți obține un efect de netezire și un aspect mult mai tonifiat.

  • Reducerea liniilor fine și a ridurilor
    S-a demonstrat faptul că acizii AHA acționează și asupra semnelor îmbătrânirii, deoarece aceștia contribuie la obținerea unei densități mai mari a colagenului în piele. Astfel, pielea devine mai fermă și liniile fine și ridurile mai puțin vizibile.

  • Hidratare
    O proprietate specială a acizilor AHA este faptul că aceștia pot atrage umiditatea din atmosferă. Astfel, pielea se poate menține hidratată în mod natural.

 

SOLANIE a creat linia AHA, prin care se combină acțiunea acidului glicolic, lactic și citric, trei acizi de bază pentru un peeling de calitate, profesional. Încearcă-le !



Plan de tratament Descarcă acici