Există câteva reguli de aur care ar trebui respectate pentru a avea o piele catifelată, proaspătă și sănătoasă. Nici nu ne gândim că în decursul unei zile la câți factori nocivi ne expunem pielea și organismul. Acești factori pot fi: lipsa adecvată de hidratare, razele solare nocive de tip UVA și UVB, fumatul, poluarea atmosferică, consumul de alimente procesate, consumul de alcool și altele.


O piele frumoasă și sănătoasă are nevoie de îngrijire zilnică. Linia SO FINE de la Solanie, a fost concepută pentru a întreține și reface frumusețea și fermitatea pielii. Ea constituie alegerea perfectă pentru îngrijirea zilnică, acasă sau la salon, a pielii de orice vârstă.

 

Odată cu înaintarea în timp procesul de descuamare a pielii devine tot mai lent, tot mai multe celule moarte rămân la suprafața pielii și aceasta capătă o culoare ternă și devine deshidratată. Astfel cel mai important prim pas ar fi hidratarea zilnică cu ajutorul cremelor de masaj. Fie că vorbim de produse profesionale de masaj concepute pentru eliminarea celulitei sau pentru remodelare corporală în linia So Fine le găsiți pe toate.

 

Însă, nu doar pielea corpului are nevoie de îngrijire. Când vine vorba de părțile corpului care denotă cel mai repede vârsta ne gândim nu doar la ten dar și la mâini. Gama dispune de produse concepute special pentru îngrijirea acestor părți a corpului. Și dacă tot ne apropiem cu pași repezi de vară să nu uităm nici de protecția solară cuvenită întregului corp și de pielea picioarelor care au suferit de uitare, în lungile zile de iarnă.