Primele celule care se formează în embrion sunt celulele STEM. Din ele se formează, apoi toate organele, oasele, pielea. Astfel, ele sunt „cărămizile” corpului uman. Tot astfel, tratamentul cu celule stem vegetale de argan deschide perspective noi în domeniul cosmeticii, fiindcă oferă un program complet de regenerare celulară. Informația genetică pe care o conțin celulele stem este foarte importantă în rezultatele ulterioare, de aceea, doar plante sau fructe foarte rezistente la deteriorare sunt încorporate în produsele cosmetice profesionale.

Celulele stem conțin două componente principale: factori de creștere, care au un rol esențial în diviziunea celulară și proteine, care reglează diviziunea celulelor stem proprii pielii. Aplicate direct pe piele, aceste două componente ajută la obținerea unui efect de întinerire generală a tenului, reducând adâncimea ridurilor cu aproape 26% și îmbunătățind densitatea lui cu aproximativ 12,7%. Celulele stem vegetale de argan, încorporate în lipozomi, alimentează timp de 24 de ore pielea, furnizând molecule necesare pentru stimularea sintezei de colagen și elastină, baza unui ten cu aspect mai tânăr și sănătos.

Solanie a creeat Linia cu Celule Stem de Argan pentru un program complet de regenerare, atât pentru piele intens solicitată, deteriorată, sensibilă, cât și pentru prevenirea îmbătrânirii premature.

În Saloanele de cosmetică Tratamentul de Regenerare cu Celule Stem de Argan conține mai multe etape și pentru rezultate maxime este recomandat următorul protocol.

Scopul tratamentului este activizarea, regenerarea unui ten fără elasticitate, obosit, incolor, deteriorat din cauza luminii, care necesită îngrijire sporită. După tratament pielea se umple, devine mai fermă, mai elastică, cu un contur mai pronunţat. Textura sa va deveni catifelată, netedă, plină de viaţă, cu un aspect mai tânăr.

Plan de tratament

Tratament cu Celule Stem de Argan - Solanie

  Descarca 

Tratamentul poate fi utilizat sub formă de cură, câte o ședință pe săptămână timp de 6 săptămâni, sau o dată pe lună în funcție de starea tenului.

Efectele tratamentului cu celule stem de Argan:

  • Activizarea formării celulelor noi
  • Menţinerea "memoriei" celulelor stem
  • Protejarea celulelor
  • Evitarea deteriorărilor oxidative
  • Îmbunătăţirea turgescenţei pielii
  • Reducerea adâncimii ridurilor
  • Hidratarea
  • Creşterea vitalităţii pielii