Sigur îți dorești și tu ca epilarea să fie nedureroasă, dar de lungă durată. Una dintre cele mai bune și simple metode de epilare este epilarea cu ceară. Pentru a evita neplăceri de genul iritațiilor, firelor crescute sub piele și pentru a obține rezultate durabile, alege produse de calitate.

Produsele gamei RO.IAL sunt optime pentru a reduce iritațiile la minim, lăsând pielea netedă și suavă. Vei găsi o gamă variată: de la perle de ceară, ceară liposolubilă, ceară elastică monede, patroane până la lapte și uleiuri după epilare bogate în agenți hidratanți, cu proprietăți calmante și emoliente.

Avantajele epilării cu ceară:

  • Ceara este de diferite variante, potrivite pentru fiecare tip de piele.
  • După epilarea cu ceară pielea își păstrează netezimea pentru o perioadă de până la 27 de zile.
  • Ajunge în cele mai greu accesibile locuri și elimină și cele mai rezistente fire scurte de păr.
  • Folosirea regulată a cerii reduce apariția creșterii firelor de păr noi.

Ceară elastică monede natur/dioxid de titan/azulenă/ciocolată - 1000 g

Ceară refolosibilă, recomandată pentru diferite tipuri de piele, adecvată și persoanelor cu piele sensibilă fără să necesite benzi de îndepărtare.

Perle de ceară verde/galben natur/dioxid de titan - 800 g

Ceară economică, universală, pentru ocaziile când vrei să folosești doar cât ai nevoie pentru o ședintă de epilare fără să necesite benzi de îndepărtare.

Ceară liposolubilă miere/lavandă/dioxid de titan/aloe vera/azulenă/argan - 800 ml

Ceară recomandată tuturor tipurilor de ten, chiar și celor sensibile. Capacul de plastic permite păstrarea produsului în stare curată.

Ceară de unică folosință - dioxid de titan/azulenă/aloe vera/miere/micromică/clorofilă/talc/ghimbir/aromă de ciocolată/pentru bărbați/gold - 100 ml

Ceară caldă cu ambalaj practic și ușor de utilizat. Se poate folosi pe orice parte a corpului. Gama largă de tipuri de ceară permite aplicarea în funcție de tipul de ten, chiar și pe pielea sensibilă.

Loțiune de curățare înainte de epilat cu extract de trandafir - 250 ml

Degresează și curăță pielea cu blândețe înainte de epilare. Extractul de trandafir previne roșeața, decongestionează, răcorește, purifică.

Loțiune după epilare pentru prevenirea creșterii firelor de păr sub piele cu extract de papaya - 100 ml

Extractul de papaya are efect inhibitor asupra creșterii părului, cu rol catifelant, hidratant și regenerant asupra pielii.

Ulei după epilare - extract de Mușețel / Eucalipt - 500 ml

Emulsie după epilare îmbogățită cu ulei ce se absoarbe rapid, lăsând pielea elastică, netedă și catifelată. Îndepărtează rezidurile de ceară fără a leza pielea.