Tratamentul Antirid cu Linia Struguri Hialuron Solanie este alegerea perfectă pentru a preveni îmbătrânirea prematură a tenului cauzată de radicalii liberi.

Ce sunt radicalii liberi?

Sunt molecule instabile, care se formează de exemplu în urma expunerii la soare sau din cauza poluării, a consumului de medicamente sau alte cauze care afectează funcțiile pielii, implicit și producția de colagen, provocând daune până la deteriorarea ADN-ului. Antioxidanții sunt substanțele care neutralizează radicalii liberi. Prin aplicarea topică sunt extrem de eficienți în menținerea supleții și tinereții pielii.

Produsele liniei Struguri-Hialuron - Solanie conțin un ingredient special, denumit Tokaj Oleo Complex (TO Complex), al cărui conținut de polifenoli reușește să neutralizeze radicalii liberi nocivi pentru piele, întârziind astfel procesul de îmbătrânire al acesteia. Efectul anti-aging este dublat de prezența acidului hialuronic care hidratează intens țesuturile pielii.

Ca orice tratament, începem cu demachierea, curățarea tenului. Gelul spumă de curățare Struguri - Hialuron realizează o curățare delicată, dar eficientă. Mineralele și oligoelementele din conținutul său energizează celulele încă din etapa de demachiere.

Crema exfoliantă Struguri Hialuron pregătește tenul pentru o hidratare intensă. Granulele din sâmburi de struguri îndepărtează celulele cornoase.

Loțiunea tonică hidratantă Struguri Hialuron reface pH-ul pielii și combate stresul oxidativ.

Serul antioxidant cu celule stem din struguri hidratează intens, neutralizează radicalii liberi, revigorează celulele stem proprii pielii.

Crema masaj intens hidratantă cu Struguri-Hialuron și complex TO asigură mediul propice pentru a utiliza câteva minute aparatul cu ultrasunete, astfel substanțele active vor pătrunde până în straturile profunde ale pielii. Surplusul de mască nu se îndepărtează, se realizează un masaj blând până la absorbția completă.

Tratamentul se încheie cu aplicarea Cremei de zi antirid Struguri-Hialuron.

 

Plan de tratament

Tratament cu antioxidanți Struguri – Hialuron – Solanie
  Descarca