Tenul matur îl recunoaștem ușor, deoarece, datorită încetinirii funcțiilor pielii, acesta își pierde strălucirea, vitalitatea, devine mată și prezintă riduri fine.

Tratamentul de Lux cu Aur Coloidal de 24 de Karate - Solanie este alegerea perfectă pentru o hidratare intensă, întrucât ajută la reconstrucția pielii lipsite de energie și vitalitate. Aurul coloidal acționează ca un catalizator, activând funcțiile pielii și valorificând substanțele active.

Ca orice tratament cosmetic, începem cu demachierea, curățarea tenului cu Lapte demachiant pentru ten sensibil - Solanie, putând fi aplicat pe orice tip de ten, chiar și pe cel sensibil. Conține tenzine blânde și extract de gălbenele.

Exfolierea o realizăm cu Crema Exfoliantă AHA Mango Orez, datorită faptului că acizii de fructe, enzimele din fructul de mango și papaia înmoaie stratul cornos îmbătrânit, iar particulele minuscule de orez vor îndepărta prin frecare celulele moarte.

Loțiunea tonică hidratantă reface pH-ul pielii. Nu conține alcool și are efect de fermizare al pielii.

Serul cu aur și acid hialuronic îmbunătățește capacitatea de absorbție a apei în țesutul conjunctiv, catalizează procesele fiziologice, stimulează valorificarea substanțelor active.

Masca cu aur îmbunătățește spectaculos turgescența pielii și, utilizată împreună cu aparatul de ultrasunet, ajută la pătrunderea substanțelor active în straturile profunde ale pielii. Surplusul de mască nu se îndepărtează, ci se masează ușor în piele până la absorbția completă.

Masca alginată antirid cu Efect de Lifting amplifică rezultatele tratamentului, netezind chiar și ridurile de expresie.

Crema de zi hidratantă cu aur protejează tenul pentru întreaga zi, conține și filtre UV împotriva razelor nocive, fiind adecvată pentru încheierea tratamentului cosmetic.

Plan de tratament

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat ca Tratamentul de Lux cu Aur de 24 de Karate să fie executat sub formă de cură.

Plan de tratament