Pielea fiecărei persoane este concepută astfel încât să aibă nevoie de o atenție specială și de îngrijire hrănitoare.

Seturile Dr. Spiller constă dintr-o combinație de produse, inclusiv seruri, creme și fiole. Acestea sunt perfect adaptate pentru a satisface cele mai exigente nevoi, ele putând fi cadoul perfect pentru cei dragi sau un semn de curtoazie la ocazii speciale. Valorile atribuite seturilor individuale oferă o notă personală acestora.

 

Set Detoxifiant și Hidratant Alpine Aloe - pentru pielea lipsită de umiditate

Naturalețea și autenticitatea reprezintă unicitate și încredere în ceea ce ești !

Produsele Alpine-Aloe, care au la bază ca ingredient principal cea mai veche plantă medicinală din Europa, floarea de colț, sunt reflectarea eficacității și autenticității naturii.

Setul constituie o combinație de îngrijire perfect coordonată pentru pielea lipsită de hidratare. În plus, extractul de scoarță de salcie fermentată, acționează ca principal ingredient activ, prin efectul său prebiotic, pentru reglarea microbiomului pielii.

Gelul hidratant Alpine-Aloe are un efect antiinflamator, calmant și antioxidant. Emulsia hidratantă pentru față și corp este constituită din ingrediente active calmante, precum extract de rădăcină de lemn dulce și pantenol, făcând produsul ideal pentru calmarea instantanee a iritațiilor pielii.

Crema regenerantă 24 ore Alpine-Aloe promovează regenerarea pielii și infuzează pielea cu umiditate maximă. Combinația dintre extractul de floare de colț și ectoină formează un duo eficient care protejează puternic împotriva factorilor nocivi de mediu.

Fiola Regenerantă Moonlight susține metabolismul pielii pe timp de noapte și detoxifierea naturală cu aminoacizi esențiali. Extractul de cânepă ajută la asigurarea unei regenerări naturale impecabile.

 

Set Tonifiant și Regenerant Sensicura - pentru pielea sensibilă

Senzitivitatea și sensibilitatea ne permit să percepem lucrurile mărunte și să ne asigurăm o conviețuire armonioasă !

Pielea reactivă, intolerantă are nevoie de o atenție suplimentară și de îngrijire specifică.

Ingredientele ca extractul de scoarță de magnolie, complex de vitamina F, alantoină și pantenol din produsele Sensicura, sunt adaptate în mod optim nevoilor pielii sensibile. Acestea întăresc bariera lipidică, calmează și hidratează.

Sensicura Serum cu acid hialuronic în doză mare, are un efect de restructurare de durată, iar acidul hialuronic ajută pielea să-și păstreze umiditatea prețioasă. Vitamina E ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Crema regenerantă 24 ore cu acid hialuronic întărește bariera pielii. Peptidele de reparare extrem de bine tolerate de piele, întăresc țesutul conjunctiv, sporind capacitatea de menținere a nivelului optim de umiditate.

Fiola reparatoare Reset asigură o experiență calmantă pentru pielea stresată. Formulat cu o peptidă multifuncțională cu efect liniștitor, furnizează pielii tot ce are nevoie pentru a se recupera după impactul factorilor externi de stres.

 

Set Antirid și Revigorant Vitamin C-Plus - pentru pielea care necesită regenerare

Constanța și continuitatea ne permit să atingem liniștea sufletească și ne oferă simțul securității !

De-a lungul vieții, pielea noastră trebuie să-și dovedească constanța în sfidarea tuturor influenţelor externe.

Pentru a susține pielea în stare cât mai bună și pentru a ajuta la menținerea tonusului său tineresc, Setul C-Plus oferă produse de îngrijire potrivite pentru pielea care are nevoie de regenerare.

Ingredientul activ multifuncțional cu o formulă nouă, îmbunătățită din Serumul Vitamina C-Plus, asigură protecție zilnică barierei protectoare a pielii, împotriva factorilor negativi de mediu și a proceselor de îmbătrânire. Ingredientul activ concentrat întărește metabolismul celular și stimulează capacitatea de regenerare. Reziliența celulelor este întărită și microbiomul pielii este reconstruit. Serul are un efect imediat de fermitate și favorizează sinteza de colagen.

Crema antirid cu Vitamina C-Plus oferă o protecție optimă, hidratează pielea în profunzime și are un efect intens de netezire.

Fiola Revigorantă Wake Up Call tonizează și revitalizează pielea stresată. Coenzima Q10 stimulează energia celulară, iar complexul mineral bioactiv activează funcțiile pielii.

 

Set pentru bărbați Manage Your Skin - pentru îngrijirea specială a pielii bărbaților

Forța și rezistența ne permit să ne ridicăm deasupra așteptărilor !

Pielea bărbaților are nevoie de îngrijire adecvată cu produse speciale pentru a rămâne plină de energie.

Prin combinațiile de ingrediente active inovatoare – special create pentru pielea bărbaților, produsele din set oferă hidratare și îngrijire antiîmbătrânire.

Hyaluronic Power Serum cu absorbție rapidă, are un efect deosebit de intens datorită complexului inovator Triple-HYA cu trei acizi hialuronici de diferite dimensiuni moleculare.

Când este utilizat în combinație cu Complexul Smart Aging, care se aplică ca o cremă de 24 de ore, acesta ajută la întârzierea proceselor de îmbătrânire ale pielii și la reducerea ridurilor. Combinația de ingrediente active unice high-tech, peptide, precum și acidul hialuronic prelungesc viața celulelor prin stabilizarea telomerilor.

Fiola Energizantă - Power of Earth cu ATP și peptide prețioase, revigorează, fortifică și încarcă pielea cu substanțe valoroase.