Știați că? Serurile Solanie cresc eficiența tratamentelor cosmetice cel puțin de 4 ori

Fie că este vorba de tratamente de hidratare, antiaging, lifting, antiacnee, sau anticuperoză, concentratele pe care le găsim sub formă de seruri, nectaruri sau fiole, eficientizează tratamentele clasice. Aplicate ca etapă intermediară în tratamente, cu ajutorul ultrasunetului sau al galvanodermului pătrund adânc în epidermă, stimulând metabolismul celular, hidratând sau regenerând epiderma.

 

 

No. 1 Ser hidratant - Solanie - 15 ml: SOLN-089, 30 ml: SOLN-172
Ser bogat în substanțe hidratante, ce rețin apa în țesut; asigură absorbția apei în țesutul conjunctiv, previne apariția prematură a ridurilor.

No. 2 Ser anticuperoză - Solanie - 15 ml: SOLN-090, 30 ml: SOLN-173
Folosirea regulată a serului anticuperoză duce la întărirea pereților vaselor de sânge, reduce procesele inflamatorii, minimizează vizib dilatarea capilarelor, ajută la vindecarea rănilor. 

No. 3 Ser elastin - Solanie - 15 ml: SOLN-091, 30 ml: SOLN-174
Are efect antiaging, de lifting. Vitaminele înglobate în liposomi asigură absorbția și regenerarea rapidă a epidermei.

No. 4 Ser Q10 - Solanie - 15 ml: SOLN-092, 30 ml: SOLN-175
Are efect energizant, antioxidant, activează producerea de celule noi.

No. 5 Ser vitamina C - Solanie - 15 ml: SOLN-093, 30 ml: SOLN-176
Serul cu vitamina C stimulează sinteza de colagen, încetinește procesul de îmbătrânire al celulelor, protejează împotriva deshidratării.

No. 6 Gel contur ochi cu lipozomi Caviar-Ceramida - Solanie - 15 ml: SOLN-094, 30 ml: SOLN-177
Gelul contur Solanie regenerează tenul lipsit de culoare și vitalitate, împiedică deshidratarea, are efect nutritiv și leagă radicalii liberi. Reduce formarea ridurilor din zona ochilor fără a irita.

No. 7 Ser cu acid hialuronic - Solanie - 15 ml: SOLN-095, 30 ml: SOLN-178
Se absoarbe rapid, nu conține conservanți, alergeni, reduce semnificativ semnele îmbătrânirii.

 

 

Ser aur cu acid hialuronic - Solanie - 15 ml: SOLN-108, 30 ml: SOLN-179
Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și îmbunătățește vizibil starea pielii. Aurul cu nano-granule din conținut ajută absorbția mai bună al acidului hialuronic.

Ser renew cu celule stem de Argan - Solanie - 15 ml: SOLN-132, 30 ml: SOLN-182
Stimulează întărirea fibrelor de colagen, iar celulele din stem de argan protejează și revitalizează celulele din derm și din stratul bazal.

Ser antirid pentru ochi cu celule stem de Argan - Solanie - 15 ml: SOLN-131, 30 ml: SOLN-181
Hidratează și reduce profunzimea ridurilor. Prezența acidului hialuronic pe lista ingredientelor conferă serului o acțiune antirid remarcabilă.

Ser antioxidant cu celule stem din struguri - Solanie - 15 ml: SOLN-133, 30 ml: SOLN-206
Concentratul bogat în celule stem din struguri hidratează în profunzime și revitalizează celulele. Are efect antioxidant și este recomandat tuturor tipurilor de piele. Ajută la refacerea, păstrarea vitalității și capacității de reînnoire a celulelor stem din piele.

 

Ser antirid cu celule stem de mere - Solanie - 15 ml: SOLN-127, 30 ml: SOLN-205
Serul se aplică pe tenul curat, după demachiere, peeling, tonifiere printr-un masaj ușor cu mâinile sau cu ajutorul galvanodermului sau al ultrasunetului. 

 

În Salon serurile se aplică după demachiere, tonifiere, peeling, pe tenul curat printr-un masaj ușor cu mâinile sau cu ajutorul ultrasunetului sau al galvanodermului. Apoi se continuă cu celelalte etape ale tratamentului: masaj, mască, crema de final. 

Acasă serurile se folosesc pentru a menține efectul tratamentului din salon o perioadă mai îndelungată. Se aplică seara pe tenul curat, demachiat și tonifiat inainte de crema de noapte (serurile nu înlocuiesc cremele).