Toxinele sunt eliminate prin piele prin intermediul unor procese metabolice complexe. Odată cu trecerea timpului, toate funcțiile pielii încetinesc, prin urmare nu doar cantitatea de colagen, de elastină sau de acid hialuronic scade, dar sunt încetinite toate procesele biochimice ale celulelor dermice, prin urmare și eliminarea toxinelor este mult diminuată.

Dacă se formează prea multe toxine și nu sunt eliminate acestea se depun în piele, încetinind procesele de regenerare și astfel, pielea își pierde fermitatea, este din ce în ce mai predispusă la impurități, devenind palidă și cenușie.

Situația se agravează și mai mult, atunci când îngrijirea zilnică nu este adecvată sau lipsește cu desăvârșire. 

Adevărata provocare este atunci, când într-o singură ședință cosmetică, trebuie să readuci un asemenea ten la un nivel de sănătate, culoare și prospețime naturală. Să fie revigorat, radiant și cu un aspect tineresc.

Produsele cosmetice utilizate pe parcursul tratamentului trebuie astfel alese încât să realizăm și o detoxifiere dar și nutriție și hidratare, o uniformizare a culorii tenului.

Brandul Dr. Spiller prin produsele sale realizate din extracte naturale, prelucrate cu tehnologii de ultimă generație, ne oferă posibilitatea să selectăm acele creme și măști sau fiole care se pliază cel mai bine pe problemele cosmetice pe care dorim să le tratăm. Prin urmare vedeta acestui tratament va fi Fiola Detoxifiantă Free Like The Wind, la care vom “adăuga “ produse de curățare, exfoliere creme și măști.

Rezultatul va fi spectaculos. Tenul își va recăpăta prospețimea, aspectul sănătos, va fi revigorat.

 

 

Plan de tratament

  1. Demachiere - Spumă demachiantă Bio
  2. Exfoliere - Masca Exfoliantă Enzym Peeling
  3. Tonizare - Loțiune tonică Bio cu floare de colț
  4. Hidratare, detoxifiere - Fiola Detoxifiantă (se aplică prin masaj manual până la absorbție completă sau cu ajutorul galvanodermului sau al utrasunetului)
  5. Masaj - Mască cremă nutritivă cu germeni de grâu (se aplică în strat gros, 2mm se lasă să acționeze 7-8 minute după care se execută un masaj energic până la absorbția completă)
  6. Masca - Mască de albire și depigmentare Peel Off
  7. Crema de final - Crema de zi colorantă

# se poate introduce opțional pentru îngrijirea ochilor Crema antirid pentru ochi cu Acid Hialuronic și vitamina E ( înainte de a aplica masca de albire).

SPUMĂ DEMACHIANTĂ BIO

Spumă de curățare delicată - extractul de flori de lime din compoziția sa prin efectul său calmant completează proprietățile de hidratare ale apei de trandafiri. Extractul de floare de colț și gențiană ajută la protejarea pielii, restabilește echilibrul ei pentru a obține un aspect fin.

LOȚIUNE TONICĂ BIO CU FLOARE DE COLȚ

Loțiunea tonică conține antioxidanți valoroși din floarea de colț și gențiană. Extractul de tei și apa de trandafir revigorează și armonizează tenul.

MASCĂ EXFOLIANTĂ ENZYM PEELING

Este o mască specială care conține fitoenzime din plante care sunt activate de apă, exercitând un efect de exfoliere asupra stratului cornos al pielii. Este soluția ideală pentru a creea condiții optime absorbției în profunzime a substanței active.

MASCĂ CREMĂ NUTRITIVĂ CU GERMENI DE GRÂU

Uleiul de grâu presat la rece din compoziția măștii, activează metabolismul celulelor, hrănind pielea, aceasta devenind catifelată și netedă. Totodată estompează ridurile și îmbunătățește aspectul pielii.

CREMĂ ANTIRID PENTRU OCHI CU ACID HIALURONIC ȘI VITAMINA E

Este ideală pentru toate tipurile de ten. Datorită conținutului său de acid hialuronic, alantoină și vitamina E, reduce ridurile, cearcănele și edemele. Poate fi folosită și ca prevenție.

MASCĂ DE ALBIRE ȘI DEPIGMENTARE PEEL OFF

Complexul special de extracte marine și vitamina C, luminează imediat zonele pigmentate și uniformizează culoarea tenului.

CREMĂ DE ZI COLORANTĂ

Este o cremă delicată care oferă luminozitate, îngrijire, tonifiere și protecție solară.

 

Plan de tratament

Plan de tratament facial 3 în 1 - Dr. Spiller

  Descarca