Produsele gamei Dr. Spiller sunt produse biomimetice, o tehnologie specială, ce se definește prin substanțe active ce imită procesele ce se derulează la suprafața pielii. Ele sunt concepute pentru a susține funcțiile naturale ale pielii.

Linia Hydro Marine Dr. Spiller este destinată tenului matur. Ingrediente valoroase extrase din algele marine aosa, stimulează sinteza de colagen, hidratează intens pielea și activează metabolismul celular, estompând spectaculos ridurile. Pulberea de perle din conținutul său hrănește pielea și încetinește procesele de îmbătrânire ale acesteia.

Pulberea de perle conține minerale esențiale pentru metabolismul celular. Calciul, de exemplu este important pentru a mări capacitatea de reținere a apei. Magneziul, protejează pielea, îmbunătățindu-i, totodată, funcția de barieră. Natriul, asigură echilibrul apei celulelor pielii. Pulberea mai conține și potasiu, fier, zinc, foarte importante pentru sănătatea pielii.

Linia Hydro Marin prin proprietățile magnifice ale pulberei de perle revitalizează, hidratează și detoxifică tenul matur.

Tratamentul facial Hydro Marin poate fi aplicat tuturor tipurilor de ten matur, în special tenurilor deshidratate, sensibile. Rolul său este de a echilibra conținutul de umiditate din piele, de a stimula procesele naturale ale acesteia precum și de a întări bariera de protecție hidrolipidică a pielii.

Masca Peel Off fiind o mască ocluzivă asigură pătrunderea substanțelor active în straturile profunde ale pielii, realizând astfel o revigorare a pielii mature, estomparea ridurilor, uniformizarea culorii tenului, practic un efect de întinerire, care poate fi menținut timp îndelungat prin utilizarea zilnică atât a Serului Hydro Marin cât și a Cremei, dar și a Fiolei speciale pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor.

Etapele tratamentului sunt:

Plan de tratament

Tratament cosmetic de hidratare intensă Hydro Marin - Dr. Spiller

  Descarca