Cu siguranță ai încercat o grămadă de metode pentru a scăpa de părul nedorit și poate că nici acum nu ai găsit cea mai eficientă cale spre pielea catifelată de lungă durată. Cert este însă că multe femei aleg epilarea cu ceară, ca fiind modalitatea cea mai convenabilă. Cu toate că epilarea cu ceară poate cauza dureri și inflamare, te vei bucura de finețea pielii tale un timp îndelungat.

Dacă încerci epilarea cu ceară pentru prima dată, îți recomandăm să-ți faci o programare la un salon de cosmetică, pentru simplul fapt că într-un salon vei întâlni o cosmeticiană profesionistă care practică epilarea cu ceară la cel mai înalt nivel. Pentru a găsi salonul de înfrumusețare cel mai bun din toate punctele de vedere, întreabă-ți prietenele sau uită-te pe net.

Lasă-te pe mâinile unei profesioniste, pentru că o ședință de epilare cu ceară durează maxim o oră pentru ambele picioare. Nu uita însă să faci programarea din timp, și nu așteapta până în ultimul moment înainte de a pleca în vacanța de vară...doar nu vrei să te chinui cu lamă de ras în fiecare zi?!