Uleiul esențial de argan mai este cunoscut drept „lichidul de aur” al Africii. Nu întâmplător denumirea lui are legătură cu o țară din nordul Africii. Uleiul se extrage din sâmburii arbustului de argan și este folosit în Maroc de secole, pentru diferite întrebuințări și terapii.

Uleiul de argan este sănătos pentru părul tău și căutat pentru proprietățile sale curative, deoarece conține substanțe ca Omega 6, 9, acid stearic, acid palmitic și vitamina E (în cantitate de aproape 10 ori mai mare decât uleiul de măsline). Numeroasele vitamine și substanțe nutritive din ulei ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului, reducerea mătreții și ajută părul să se regenereze și să crească mai sănătos.

Beneficiile uleiului de argan pentru păr:

  • Repară membrana celulară a părului despicat și fragil, prevenind căderea;
  • Înmoaie firul de păr şi îi redă frumuseţea;
  • Hidratează părul și îi redă suplețea de care are nevoie, oferind elasticitate și rezistență;
  • Netezeşte părul, făcându-l mai uşor de pieptănat şi aranjat;
  • Previne efectele nocive ale soarelui, vântului, clorului și a apei sărate;
  • Hrăneşte părul, îl întăreşte şi îl ajută să se refacă după tratamente chimice (vopsit, decolorat, etc) sau termice (folosirea ondulatorului, etc);
  • Elimină mătreața, calmează mâncărimile prin grăbirea procesului de regenerare şi de vindecare a pielii.

Folosirea vopselelor de păr, a produselor de coafat, expunerea părului la razele soarelui, la vânt, la apa sărată a mării - sunt toți factori care afectează negativ sănătatea și frumusețea acestuia. Uleiul de argan, folosit în mod regulat, se absoarbe rapid, ajungând până la rădăcina firului.

Gama Sinergy prin linia Potion d'Or a creat produse profesionale cu uleiuri de argan și jojoba împreună cu filtre solare special concepute pentru firul de păr stresat. Rezultatele obținute încă de la prima utilizare sunt de hidratare, nutriție, protecție și restructurare.

Șampon cu argan Potion d'Or

Îmbogățit cu ulei de argan și jojoba, cu proprierăți restructurante și antioxidante, hidratează, oferă strălucire și protecție împotriva agenților atmosferici. Fără adaos de SLES (Sodium Laureth Sulfate).

 

 

Mască fortifiantă pentru păr cu Argan Potion d'Or

O mască profund nutritivă ce oferă suavitate, elasticitate și strălucire părului uscat, tratat termic sau deteriorat. Combate încrețirea firului de păr, hrănește și protejează de formarea radicalilor liberi.

 

 

Spray UV cu argan Potion d'Or

Ulei protector și strălucitor sub formă de spray. Conține filtru UV și ajută la protejarea firului de păr de expunerea la soare, clor și sare. Lasă părul mătăsos, strălucitor și ușor de descurcat. Se pulverizează pe părul umed înainte de expunerea la soare.

 

Lapte pentru păr și corp after-sun

Un produs ce regenerează firul de păr și corpul după expunerea la soare, vânt și apă sărată. Formula îmbogățită cu ulei de argan, extract de albăstrele și hamamelis oferă o hidratare extraordinară. Pielea devine vizibil mai destinsă și relaxată iar părul devine mătăsos și ușor de pieptănat. Se aplică pe păr și piele, după duș, fără clătire.

 

Elixir pentru păr cu argan

Puterea uleiului de argan, elixirul frumuseții pentru toate tipurile de păr, revitalizează, hrănește și conferă strălucire. Elimină încrețirea fără a încărca firul de păr. Menține culoarea părului vopsit pentru mai mult timp. Se aplică pe părul spălat, în cantități diferite, în funcție de tipul și lungimea firului, fără a clăti.

 

Folosește setul complet de produse cu argan, iar podoaba ta capilară își va recăpăta strălucirea, flexibilitatea și vitalitatea!