Rolul produselor cosmetice în procesul de întârziere al îmbătrânirii tenului, fie că vorbim de îmbătrânirea cronologică, de cea datorată acțiunii razelor UV, cea a factorilor nocivi din mediu, etc. este de a asigura o protecție și hidratare optimă a țesuturilor, de a stimula procesele de regenerare celulară, precum și de a „repara daunele” produse de factori externi.

Linia Celltresor Dr. Spiller a fost special concepută pentru pielea matură și reprezintă alegerea perfectă în îngrijirea antiaging a tenului.
Cele trei seruri, masca și cremele liniei Celltresor asigură hidratarea chiar și a straturilor profunde ale pielii, datorită sistemului „purtător” specific - rejuvenarea, prin stimularea diviziunii celulare - regenerarea și îmbunătățirea conturului facial.

 

Serum Lifting Penta Hyaluron Celltresor - 30 ml - Dr Spiller

Conține acid hialuronic cu molecule de trei dimensiuni, așa încât poate să penetreze până la straturile profunde ale pielii.

Extractul marin Helixplantis activează producerea acidului hialuronic propriu, iar peptidele plexus, întăresc fibrele de colagen și elastină. Activitatea proceselor importante ale pielii este crescută, pielea este hidratată și este promovat schimbul de nutrienți propriu al pielii.

Complexul special din compusul Pentaluron reprezintă o microstructură care formează o peliculă elastică pe piele. Aceasta oferă un rezervor de umiditate pentru ore întregi pentru a hidrata pielea în mod continuu.

Serum de Întinerire Multi Stem Celltresor

Este destinat tenurilor care prezintă primele semne ale trecerii timpului. Pentru tenurile care prezintă vascularizație de suprafață, cuperoză. Pentru tenurile care și-au pierdut strălucirea, care sunt supuse stresului din mediul înconjurător.

Compusul CellTech combină un trio de celule stem, de argan, tătăneasă și iarbă de tigru cu o peptidă protectoare și un extract de cristal de mastic. Trioul de celule stem promovează formarea de colagen nou și susține regenerarea celulelor stem.

Serum Nutritiv Ultimate Peptide Celltresor

Conține 2% lipide și este destinat tenurilor mature care prezintă riduri de expresie a celor care și-au pierdut elasticitatea și fermitatea.

Compusul DermTech pe care îl conține, constă dintr-un complex proteină-peptidă, un transmițător celular și o peptidă relaxantă. Complexul proteină-peptidă stimulează sinteza de colagen și elastină și inhibă colagenaza. Nivelul de colagen și elastină crește și pielea își recapătă elasticitatea. În plus, complexul proteină-peptidă păstrează și îmbunătățește elasticitatea țesutului conjunctiv. Conturul pielii este întărit și reconstruit din interior. Este îmbunătățită comunicarea celulară între straturile pielii și prin urmare, promovată elasticitatea și densitatea pielii. Adâncimea ridurilor este redusă. Peptida Relax reduce stresul repetat asupra fibrelor musculare cauzat de expresiile faciale. Datorită trăsăturilor faciale relaxate, liniile de expresie sunt reduse semnificativ. Acidul hialuronic pe care îl conține oferă, de asemenea, o hidratare intensivă a pielii și duce la o netezire imediată a liniilor fine cauzate de lipsa apei din țesut. Poate fi utilizat chiar și în zona sensibilă din jurul ochilor.

Efectele serurilor sunt:

  • Hidratare profundă la toate nivelurile pielii;
  • Activare a metabolismului;
  • Regenerarea celulară;
  • Restructurarea și fermizarea pielii.

Crema Anti Aging intens restructurantă Celltresor și Crema Anti Aging intens restructurantă Celltresor Light

Sunt creme care au conținut diferit de lipide și anume 30% respectiv 22%. Le recomandăm în funcție de tipul și starea tenului sau în funcție de sezon, vara varianta mai light iar, iarna, varianta cu conținut mai mare de lipide. Sau putem recomanda pentru seară crema mai grasă, iar pentru zi varianta light.

Ingredientele cremelor Dr.Spiller Celltresor acționează la nivel celular în profunzimea pielii, susțin procesele de reparare și regenerare și refac chiar și volumul pielii. Datorită hidratării de lungă durată, liniile fine sunt netezite, aspectul ridurilor adânci este îmbunătățit și procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit.

Masca Reparatoare Antirid de Noapte Celltresor

Este destinată tuturor tipurilor de ten mature, deoarece conține o cantitate mică de lipide și anume doar 15%. Rolul ei este de a regenera pielea pe timpul nopții. Se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână.

Ingredientele sale active ca: peptide mesager, extract de Griffonia, acid hialuronic, ulei de argan fortifică pielea din interior.

Pentru salon, putem combina produsele liniei Celltresor cu produse adecvate tipului de ten din orice gamă Dr. Spiller, cu fiolele Dr. Spiller și astfel să personalizăm tratamentul în funcție de tipul de ten, de aspectul și nevoile acestuia.